om-hpcs-bildOM HANDELSPLATS CENTER SYD

Sydsveriges bäst belägna handelsplats, just intill E6:an i den gyllene triangeln mellan Helsingborg, Lund och Malmö. Handelsplatsen täcker en yta av ca 1 miljon m2 och har nästan 3000 gratis parkeringsplatser, strategisk utspridda på hela området.

Här finns närmre 300 företag och verksamheter inom olika branscher. Du finner allt från mindre industri, skola, shopping, valutaväxling, livsmedel, systembolag, B2B, service och tjänsteföretag, restauranger, bilverkstäder, hotell/konferens och laddningsstation för elbilar.

Handelsplatsen har en aktiv företagarförening som koordinerar och samordnar, driver och drar i många projekt för att öka områdets attraktivitet, göra platsen levande och för att locka fler besökare och att du som kund/besökare skall trivas. Vi fokuserar mycket på utveckling och framgång via samverkan, förståelse mellan Kävlinge kommun, fastighetsägare och företag men föreningen arbetar även med förbättring av den fysiska miljön, exempelvis, gröna ytor, flaggstänger, bänkar, rondell- och juldekorationer, belysning, lokaliseringsskyltar och att anordna evenemang.

Av områdets företag är idag ca 160 st medlemmar i Handelsplats Center Syd ekonomiska förening. Dessa värdefulla företagare hjälper på så vis till i det viktiga och ständigt pågående arbetet med handelsplatsens utveckling.

Välkomna!

Spara

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2020 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?