Toveks Auktioner erbjuder nätauktioner!

Snabbt! Enkelt! Säkert! 

Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att göra affärer och hitta de fynd som just ni är ute efter. Vid konkursutförsäljning och auktionsförsäljning hos oss kan du känna dig trygg i din affär då vi har flera decenniers erfarenhet.
Har ni andra funderingar kring våra auktioner är ni givetvis också välkomna att ringa vårt lokalkontor i Löddeköpinge på 0708-496611

 

Om Toveks Auktioner AB

Toveks Auktioner AB är ett familjeföretag som har funnits i 30 år. Därmed är vi en av de äldsta auktionsfirmorna i landet. Hösten 1998 ombildades firman till AB med Inge Tovek och Martin Tovek som ägare. Tidigare har Toveks Auktioner drivits som enskild firma. Företaget har idag 12 anställda och huvudkontoret ligger i Ätran i Halland.

Vi utför uppdrag inom Industri-, Maskin-, Sågverk-, Trä/Snickeri-, Mekanisk Verkstad-, Bil-, Restaurang-, Kreatur-auktioner samt dödsbon.

Vi har uppdragsgivare i hela Sverige däribland ca 80 konkursförvaltare och advokatbyråer, polismyndigheter, kronofogdemyndigheter, finansbolag och banker. Utöver detta återfinns även vissa uppdragsgivare i Danmark, Tyskland med flera. Det gör oss mycket konkurrenskraftiga jämfört andra auktionsfirmor.

Vår policy i företaget är enkelhet, noggrannhet och tillmötesgående.

Vår personal är kunniga och pålitliga, vilket har bidragit till det faktum att vi idag är Sveriges största auktionsfirma.

Vår marknad sträcker sig över hela Europa med koncentration på Sverige.

 

Maskinbörsen

Maskinbörsen, med ca 40 st konkursbon, äger rum 2 gånger om året i Ätran, och här går allt ifrån mekaniska maskiner, snickerimaskiner, lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, fordon, verktyg, affärsinredning, kontor till specialinlämningar från polis och kronofogdemyndighet under klubban.

Maskinbörsen är idag, med en omsättning på ca 25 000 000 kr och med cirka 10 000 köpare från hela världen, Nordens största auktion.

Kontakt

Toveks Auktioner i Löddeköpinge
Auktionsförättare Syd
Lars Berglund
0708-496611
lars(a)tovek.se

Adress

Teknikvägen 13
246 43 Löddeköpinge

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2024 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?