Lödde Bowlingcenter & Biljard

Lödde Bowlingcenter & Biljard sjuder av liv!
Både dag och kvällstid tränar 5 klubbar/föreningar hos oss. De spelar mot andra lag från andra bowlinghallar. Medlemmarna är allt från barn till pensionärer, totalt har vi ca. 300 aktiva sportbowlare som kommer varje vecka. Dessutom har vi två egna ligor Pensionärsligan och Löddeligan. Sportbowlingen har stor betydelse för vår hall, det är spännande att få följa deras framgångar på matcherna och härligt att få glädjas åt deras hjärtliga laganda.
Övriga tider välkomnar vi nöjesbowlarna och de barn som håller sina barnkalas hos oss. Vi är en del av aktivitetshuset SportCenter Syd, läs mer på sportcentersyd.se, vilket gör att vi kan erbjuda helhetslösningar för grupper i form av många olika aktiviteter, padel, klättring, golfsimulator, gym, pingis, massör och kiropraktor. Paket med mat och dryck syr vi ihop efter era önskemål då det även finns en Bistro med fullständiga rättigheter i huset.

Det är alltid lika härligt att se så många glada barn och vuxna ha roligt tillsammans, och inte sällan avslutas bowlingen med ett biljardspel. Fika och öl/vin finns även i vårt eget café.

Varmt välkomna till Lödde Bowlingcenter & Biljard!
Lasse med personal

Kontakt

Lödde Bowlingcenter AB
046-70 50 75
info@loddebowlingcenter.se
loddebowlingcenter.se
Hitta till oss

Öppettider

Adress

Marknadsvägen 8D
246 42 Löddeköpinge

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2024 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?