Lidl

smaker från Lidl

Om Lidl

13 år i Sverige

Lidl öppnade sin första butik i Tyskland på 70-talet och har växt snabbt sedan dess. Idag ägs Lidl av en stiftelse (precis som IKEA) och finns i över 25 länder med sammanlagt närmare 10 000 butiker. Sedan 2003 har vi pressat priserna i Sverige. Vi har idag över 160 butiker och finns representerade från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar över 2 800 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har 2 centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg.

Inga onödiga utgifter

Lidl är butiken för den smarta kunden som vill handla mat med hög kvalitet till lägsta möjliga pris. Vår affärside bygger på att spara in på onödiga kostnader genom att vara kostnadsmedvetna och kostnadseffektiva. Till exempel är våra butiker enkla utan dyra inredningsdetaljer, då vi inte vill att kunderna ska betala för sådant som de inte får med sig hem i matkassen. Vi sparar dessutom in på onödiga energikostnader genom att ha lock på alla våra frysar, endast ha energisnål belysning och värmeåtervinning. Dessutom är det bra för miljön.

Alltid nöjd-garanti

Lidl - Alltid nöjd garantiVåra varor håller hög kvalitet och är värda att prova. Vi lovar dig. Skulle du mot all förmodan inte vara nöjd med varan du köpt ger vi dig pengarna tillbaka.

Läs mer här

Spara

Spara

Spara

Spara

Kontakt

Lidl i Löddeköpinge
Kundtjänst Lidl

Öppettider

mån – fred 09.00 – 20.00
Lör: 09.00 – 18.00
Sön: 10.00 – 18.00

Adress

Marknadsvägen 2
246 42 Löddeköpinge
Hitta till oss

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2023 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?