ILME Nordic

ILME NORDIC AB - Choose your connector

Presentation

ILME Nordic AB Produktcenter erbjuder teknisk support, utbildning, utställning och leveranser till distributörer och kunder i hela Norden. Leveranser sker från vårt lager i Löddeköpinge med kapacitet att serva ILME:s över 3000 artiklar inom kontaktdon.

ILME erbjuder ett brett sortiment av mångpoliga, industriella kontaktdon för kraft, kommunikation, signal och pneumatik. En kombination av kontaktdon kan samlas i en kapsling för snabb och enkel anslutning till en maskin.

ILME är en väletablerad italiensk industrikoncern. Vi startade 1938 och har snart 50 års erfarenhet av innovativa tekniska lösningar av elektrisk utrustning för industriella ändamål, framför allt mångpoliga kontaktdon för automation. Vårt övergripande mål är att erbjuda högkvalitativa produkter och att ge den bästa servicen.

ILME har en stark närvaro i Europa med egna dotterbolag i Sverige, Frankrike, Tyskland och Storbritannien samt i Japan och Kina. Vi finns dessutom representerat genom distributörer i stora delar av världen.

 

ILME - kontaktdon-range

Kontakt

ILME Nordic AB
Tel: 046-18 28 00
Fax: 046-18 28 10
info@ilme.se
ilme.se

Adress

Transportvägen 18
246 42 Löddeköpinge

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2024 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?