GOLF OUTLET - Löddeköpinge

Om Golf Outlets i Löddeköpinge

I Juni 2018 öppnade Golf Outlets i Löddeköpinge sin butik på Handelsplats Center Syd. Här kliver du in i vår till ytan största butik och utbudet är mycket brett på allt från kläder och skor till klubbor, bagar och vagnar.

Här får du hjälp av mycket kunnig PGA-utbildad personal för att hitta rätt utrustning just för dig och utprovning sker med hjälp av Flightscope radar i vår simulator.

Vill du som företagare marknadsföra ditt företag till golfare erbjuder vi lösning för tryckning av logobollar. Vi jobbar med i stort sett alla stora märken vilket betyder ett mycket stort utbud av modeller. Kontakta butiken för mer info.

Lödde Indoor Golf

I anslutning till Golf Outlets hittar du Lödde Indoor Golf som erbjuder HD-simulatorer för dig som vill spela eller träna i behaglig miljö året om. Här kan du även boka lektioner samt ta nybörjarkurs om du är i början av din golfkarriär.

Boka ditt företagsevent, kickoff, svensexa/möhippa eller förfest?

Vi på Lödde Indoor Golf hjälper dig att skräddarsy ditt event. Förutom golf kan allt som Sportcenter Syd erbjuder inkluderas i paketet – till exempel padel, klättring och/eller bowling. Ring för prisuppgift och upplägg!

Välkomna till oss på Golf Outlets i Löddeköpinge!

Kontakt

Öppettider

Vardagar 10-19
Lör-Sön 10-18
Avvikande öppettider se webbplats

Adress

Sportcenter Syd
Marknadsvägen 8C
24642 Löddeköpinge

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2023 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?