Galleria Center Syd 25 år

Galleria Center Syd firar 25 år

Galleria Center Syd firar 25 år

I november förra året nyinvigdes äntligen Galleria Center Syd efter drygt ett års intensiv ombyggnad, men festen slutar inte där. I år fyller det nygamla köpcentret 25 år, men visar inget tecken på ålderskris.

Förra året genomgick den 25-åriga gallerian en rejäl ansiktslyftning, man byggde ut och till och kopplade samman själva gallerian med Ica Maxi. Med nya ytskikt, ny fasad, ett helt nytt restaurangtorg och inte minst ett enormt lekland nyöppnade Galleria Center Syd med pompa och ståt i november och resultatet har inte låtit vänta på sig.

– Det var succé från första stund. Vi kände redan på planeringsstadiet att det här kommer bli bra och resultatet blev långt över förväntan. Vi ville skapa en ljus och lekfull plats för hela familjen och att döma av besökarantalet har vi verkligen lyckats, säger Magnus Gibhardt, Centrumchef.

Galleria Center Syd är onekligen med i leken igen och det märks att ombyggnaden har gett ny energi till hela köpcentret. Nu i sommar öppnade Wigerups Outdoor & Sports och i höst öppnar bland annat Cervera, Hallbergs Guld och Repair24.

I år fyller Galleria Center Syd 25 år och det firas med stort kalas lördagen den 24 september. Det bjuds bland annat på modevisningar med höstens alla nyheter, ansiktsmålning, ponnyridning, clowner och uppträdande med Hasse Andersson.

Galleria Center Syd har 80 butiker, däribland H&M Home, Clas Ohlson, Stadium, Kitch’n, trevliga caféer och restauranger, Drakens Lekland samt Ica Maxi.

Välkommen att fira med oss!

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2023 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?