HD LandScape

Väla Mark & Trädgård

Presentation

HD LandScape (tidigare Väla Mark & Trädgård) är ett företag inom grönyteskötsel, fastighetsskötsel och anläggningsarbeten.

Företaget grundades 1998, har i dag cirka 110 anställda och omsätter cirka SEK 75 miljoner. Med huvudkontor i Väla, Helsingborg finns vi idag etablerade i västra Skåne och södra Halland med lokalkontor ibland annat Halmstad, Ängelholm och Barsebäck. Några av våra kunder är Kävlinge kommun, Staffanstorps kommunfastigheter, Specialfastigheter, Wihlborgs samt bostadsrättsföreningar.

HedeDanmark a/s köpte 2012 Väla Mark & Trädgård, som är ett välskött och välrenommerat företag med en profil som väl stämmer överens med HedeDanmarks. l Danmark omsätter HedeDanmark a/s cirka 2 miljarder SEK och är Danmarks största leverantör av tjänster inom skog, natur, landskapsvård och grönyteskötsel. Väla Mark & Trädgård är strategiskt välplacerat ”på andra sidan Öresund” med tanke på HedeDanmarks fortsatta expansion i Sverige. Det är ambitionen att Väla Mark & Trädgård ska bli bland de ledande aktörerna inom grönyteskötsel i Sverige. Du kan få ytterligare information genom att läsa om HedeDanmark på www.hededanmark.dk

Kontakt

HD LandScape
042-20 12 22
info@hdlandscape.se
hdlandscape.se

Adress

Besöksadress huvudkontoret:
Gamla vägen 20 A
254 68 Helsingborg

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2019 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?