SK Lödde

Presentation

SK Lödde bildades 1976. Föreningen har under sina 40 år byggts upp till en mycket populär ungdomsklubb i Löddeköpinge med omnejd. SK Lödde är i dagsläget Kävlinge Kommuns näst största idrottsförening. Vi har över 500 medlemmar varav majoriteten är barn och ungdomar som utvecklar sin simkunnighet i simskola och tävlingssimverksamhet. Vi har också en växande satsning inom vuxensim som blivit mycket populär och som sträcker sig från nybörjare och crawlskola till våra mycket framgångsrika Masters tävlingssimmare.

Sen 2010 har vi erövrat 25 medaljer på SM, JSM, USM. Vårt mål är att vara den 6:e bästa klubb av 55 st i Skåne och 30:e bästa klubb i Sverige. Vi arbetar utifrån devisen ”Bredd ger elit” och vill på ett aktivt sätt ta samhällsansvar för ökad simkunnighet i kommunen. SK Lödde är en uppskattad tävlingsarrangör med 7 st  årliga tävlingar på Tolvåkersbadet, däribland distriktstävlingar såsom UGP/Lödde Open & Lödde Meet på våren och Lödde Cup på hösten.

Vår verksamhet bygger på stort ideellt engagemang och där våra sponsorer är en oerhört viktig del av vår framgång och framtid som stark och engagerad idrottsförening i kommunen. Vårt beslut att gå med i HPCS baserar sig på vår tro och förhoppning om att fler företagare i kommunen vill främja barn/ungdoms- och vuxenidrott genom sitt engagemang som sponsor i klubben och därmed få möjlighet att synas i ett positivt sammanhang. SK Lödde arbetar nu aktivt för att kommunstyrelsen ska dra tillbaka sitt förslag om att riva simanläggningen i Löddeköpinge och ersätta denna med en ny i Kävlinge, vilket skulle vara förödande för vår verksamhet. Vårt förslag är att bygga ett starkt sportcenter, inkl. en ny simanläggning, inom HPCS som kommer gynna kommunens föreningsliv, handel/näringsliv, besöks- och restaurangnäringen på ett ypperligt sätt!

Kontakt

Simklubben Lödde, SK Lödde
046-70 59 51
kansli.sklodde@lodde.se
http://www.sklodde.se

Adress

Landskronavägen 24
246 35 Löddeköpinge

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2020 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?