HÄLSA FÖR KROPP OCH KNOPP

FÖRETAG OCH SKOLOR

Många har idag har ett kontorsarbete/skola där man sitter större delen av tiden vilket påverkar vår kropp negativt. Dålig kroppshållning, rygg, axlar, nacke och sätesmuskler är ibland resultatet av vårt stillasittande. Detta påverkar vår effektivitet, vårt minne, koncentration och kreativitet.

Mitt arbete är att inspirera och utbilda personal/elever samt även privatpersoner, till bättre hållning och bättre hälsa. Vad vi med små medel kan göra för att påverka vårt mående och vår kroppshållning och varför?

Tillsammans jobbar vi fram en lösning som funkar för just ert företag/skola. Det får inte vara för svårt och invecklat, det ska vara enkelt och effektivt så att alla känner sig motiverade och att det faktiskt blir av.

Forskningen pekar idag åt samma håll – Vi behöver röra oss mer för att må bättre.

Personlig träning

För just Dina mål, på anpassad nivå. Det kan vara att du vill komma igång med träning, kanske har du begränsningar och behöver hjälp att hitta rätt i träningen. Du har kanske ett viktmål – upp eller ner men det kan också vara så att du vill hjälpa din kropp att prestera bättre i en idrott, exempelvis padel, löpning, fotboll, innebandy med flera.

Vi tränar för hållbarhet, en framtid med goda vanor och kroppar som kan klara av de målen som vi sätter. Allt hänger ihop!

Kostrådgivning

Hälsosam kost gör det lättare att förändra vår kropp oavsett om vi vill gå ner eller gå upp i vikt eller förbättra den allmänna hälsan. För att kunna prestera på topp och hitta energin i vardagen behöver vi både näring och energi, så låt mig hjälpa dig hitta en balans i din kost som är uppbyggd enligt dina mål och behov.

Varmt välkomna att höra av er för en kostnadsfri konsultation eller läs mer på projektrorlig.se, starten till någonting riktigt bra!

Kontakt

Adress

Marknadsvägen 1
246 42 Löddeköpinge

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2023 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?