IMAGE BY ME

Lyxig shopping hos IMAGE BY ME

Personlig och lyxig shopping

IMAGE BY ME – PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DIG SOM ÄR TREND OCH MODEMEDVETEN!

Med våra produkter skapar du en personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Våra produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

Vår affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.

CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY
IMAGE BY ME (IBME) arbetar ständigt med  värderingar att agera socialt ansvarsfullt, oavsett om det gäller miljöfrågor eller de förhållanden vi har skapat i vårt showroom. Vi vill verka för sunda omgivningar, nöjda kunder samt glada och engagerade medarbetare. Verksamhetens sociala ansvar är viktigt för oss. Som ytterligare ett led i vårt sociala engagemang går en del av vår omsättning till vårt eget ”IMAGE BY CHARITY” där vi bidrar med pengar till ”Världens Barn”.

Kontakt

Öppettider

Kundtjänst har öppet
vardagar 10-15.

Adress

Produktvägen 8 b
246 43 Löddeköpinge

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2020 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?