Hofterups Innebandyförening

Hofterups Innebandy

2013-14 var Hofterups IBF sjunde största innebandyklubb i Skåne
och består idag av ca. 320 medlemmar. Med den nya hallen i Löddeköpinge får vi en ny mötesplats för alla ungdomar i kommunen som vill pröva på, spela eller se på innebandy.

Initiativet till Hofterup Innebandyförening (HIBF) togs vid början av höstterminen 1989. HIBF bildades och fr.o.m seriestarten 1990 spelade Hofterup IBF i Div. 4 Skåne sydvästra. Under vintern 1993-94 började föreningen engagera sig i en bred ungdomsverksamhet och fr.o.m hösten 1994 spelade Pojkar-A i seriesystemet.
Under säsongen 1997-98 hade föreningen fyra lag i seriespel Herrar A, Herrar A-juniorer, Pojkar A och Pojkar B
Föreningen har idag inte mindre än 18 aktiva lag i seriespel, varav 6 flicklag. A-laget spelar i division 3, med målsättning div II under 2015/16.


Föreningens värdegrund & verksamhetsbas
HIBF ska ägna sig åt såväl knatte‐, barn‐ och ungdomsverksamhet som junior‐ och seniorverksamhet. Alla ska ges samma möjligheter att spela innebandy oavsett kön, hudfärg, etniskt ursprung, religionstillhörighet eller sexuell tillhörighet. HIBF är inte en lokal Hofterupförening utan en kommunförening med ambitionen att kunna ta emot spelare från hela kommunen.

Vi ska hela vägen från knatteverksamheten och upp i seniorlaget verka för glädje, kamratskap, laganda och klubbkänsla. Mobbning accepteras inte på någon nivå och det är ledarnas ansvar att agera snabbt och vidta åtgärder om ett problem skulle uppstå. Inom ramen för kamratskap vill HIBF uppmuntra och respektera individuella olikheter inom de olika träningsgrupperna.

HIBF ska arbeta både med bredd och med spets. Alla tom 15 års ålder ska ges möjlighet att träna och spela matcher med HIBF. Upp till och med 11 års ålder ska alla spelare ges möjlighet till lika mycket speltid.

 

Kontakt

Hofterups Innebandyförening, HIBF
laget.se/hibf

Adress

Mullvadsvägen 8
246 52 Löddeköpinge

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2024 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?