Varmt välkommen till Restaurang Fiffis på Center Syd! 

Idén bakom Fiffis är att det ska vara enkelt att alltid hitta god mat eller fika till ett bra pris. För att underlätta livspusslet och göra det smidigt för en familj eller sällskap att hitta något för alla har vi en bred meny med alternativ för allt från veganer, laktosintoleranta till glutenallergiker.

Vår nya meny kallar vi husmanskost 2.0 med allt från husman, pasta, bistro, pizza till veganrätter. När det gäller fika och efterrätter har vi ett stort utbud, dessutom med gott kaffe från det italienska familjeägda rosteriet Lavazza.

Vi öppnade vår första restaurang i Ulricehamn 2021 och kommer att öppna ytterligare restauranger både Sverige och utomlands under de närmaste åren. För oss är det viktigt att varje måltid också ska göra gott för vår miljö och omvärld. Därför arbetar vi hårt med att minska matsvinnet och dessutom matchas varje såld måltid hos oss med att vi skänker bort en måltid till skolbarn i Uganda.

Varmt välkomna till oss önskar teamet på Fiffis!

PS. Om du tycker att vår inredning känns hemtrevlig är det ingen slump – det är designers från IKEA som har inrett vår restaurang DS.

Kontakt

Fiffis Center Syd
08-678 00 05
centersyd@fiffis.se
fiffis.se

Öppettider

Måndag-Fredag: 10.00 – 20.00
Lördag-Söndag: 10.00 – 18.00

Adress

Marknadsvägen 7
246 42 Löddeköpinge

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2024 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?