AF Bygg Syd AB

AF Bygg Syd

Presentation

AF Bygg Syd AB är ett byggföretag med verksamhet på västkusten och i södra Sverige. Vårt huvudkontor hittar du i Halmstad men vi har även ett lokalkontor i Löddeköpinge.

Vår utmaning är att vara ett av de mest attraktiva byggbolagen i vår region. Detta skall vi bli genom en stark entreprenörsanda och genom att överlämna entreprenader till nöjd kund på utsatt tid och med hög kvalitet. Våra medarbetare har god erfarenhet av både nyproduktion och ombyggnationer. Med fördel är vi med i projektets tidiga skede. Då ökar möjligheten att vi tillsammans med kund skapar ett projekt som präglas av helhetstänk och kreativitet.

Inom byggnation av vatten- och avloppsreningsverk har vi utvecklat en bred kompetens tack vare förmånen att bedriva ett flertal projekt inom detta område. Vi är konstant engagerade i olika VA-projekt inom de regioner vi verkar i. Du kommer att upptäcka att vi är ett personligt bolag där vi fattar snabba beslut, men rustade för att möta alla typer av byggnationer och de frågeställningar som kan uppkomma.

Kontakt

AF Bygg Syd AB
040-630 86 04
afgruppen.se

Adress

Strandgatan 3
302 50 Halmstad

Kontakta oss

Skicka oss ett e-post så återkommer vi så fort vi kan i ärendet.

Sending

©2023 Handelsplats Center Syd

or

Log in with your credentials

Forgot your details?